MyKakak · Write!

Dunia menulis. 

Bismillah. Dengan nama Dia ar-Rahman,  dan ar-Rahim.  Aku masih bernafas.  Berada di bumi Dia mengikut cara-Nya. 

Bila ye Ain last corat-coret dalam blog ni.  Lama sangat dah rasanya.  Masa-masa muda remaja kat universiti dulu rajin la.  Lagipun time tu mana ada kerasukan media sosial macam sekarang ni.  Hehe.  

Alhamdulillah.  I’m back. 

Dan untuk MyKakak if you read this,  actually masa akak tanya mana Ain akan tempek gambar akak,  by that time,  Ain tak ada pun lagi blog.  Dan I’m just saying yang will upload our pics on insta,  blog.  Hehe.  Dan malam tu jugak (malam ni)  Ain create blog.  That’s why no blog address to give you 😁

Semoga lepas ni Ain lebih istiqamah untuk menulis.  Yeah!  Semangat! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s