Curhat · positive vibe · Write!

terapi nangish

Semalam nangis teruk.  Dengan pelbagai sebab. 

PMS. 

Tengok orang bahagia dengan suami,  anak.  Tetiba nangis. Haha. 

Akak cakap ain sama je dari dulu. ” Dia buat kat orang takpe.  Orang buat kat dia tak boleh.”  Haha. Part ni kot yang buat rasa over nak nangis.  Sebab dia flashback balik hal-hal rumahtangga,  hal keluarga. And that words just remind me how bad I am.  Dari kat ofis,  sampai ke malam.  My head can’t stop thinking bout how bad I am. Nangis,  nangis dan nangis. 

.

.

.

Dan betul kata akak. Nangis is a very good theraphy.  Ain akan cuba untuk tidak selalu cepat terus pada akak.  Ain cuba untuk settled down myself dengan cara lain.  Blogging,  crying, and the most important thing ain akan cuba monolog sendiri.  Orang kata komunikasi dalaman.  Cakap dengan Tuhan.  Berbicara dengan Dia sampai lega. 

Kalau sedih,  mengadulah. Menangislah.

Pada Tuhan-Mu yang menciptakanmu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s