Write!

Gambar

Semua orang ada hak masing-masing  kan sama ada nak expose gambar dia atau pun tak? 

Akak janganla rasa Ain tak nak letak gambar akak dekat no yang ramai orang nampak sebab Ain tak nak orang tahu Ain kawan dengan akak,  Ain sayang akak,  Ain baik dengan akak. Or akak rasa Ain malu ke kawan dengan akak.  

Tak.  Sikit pun tak. 

Cuma Ain memang bukan jenis tunjuk gambar kat public.  If orang tag kat FB,  memang Ain akan untagged. Just tak biasa. 

Ain sayang akak lebih. If la akak tahu macam mana Ain nak sangat spend masa dengan akak and just lalui hidup sementara ni dengan akak.  Sebab akak ada aura baik… Yang buat Ain akan jadi behave.  Beradab.  Dan sampai sekarang nak sangat pergi umrah dengan akak.  Tapi macam mana kan.  Haha. 

Moga Allah sayang akak more.  

Ain tak boleh bagi akak pape pun😊

Bagi akak masalah dan pening kepala ada la.  

Take care akak.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s