Alhamdulillah.  Diizin pergi Masjid Shah Alam.  Rindu giler kot. 

Pagi tadi dah ada nak rasa-rasa sikit sakit tu.  Pastu rasa macam tak boleh jadi nih,  memang kena buat something.

Last-last,  pergi mandi.  Ahahhahah. 

Mandi.  Solat sunat duha yang dah lama aku tinggal.  Since hidayah duku,  everyday kot.  Sekarang,  weekend pun payah😭

Alhamdulillah.  Rasa sihat sikit.  Uodate-update post MJ,  then buat kerja pasmrt time.

And rasa macam nak pergi Surau al Husna petang ni. Moga Allah izinkan. 

Ketahuilah,  memang kita rasa kita sakit.  Kita lemah. Tapi jangan sampai lupa,  kita ada Tuhan yang super power kuat.  So,  mintak dekat dia. 

Advertisements

One thought on “Day 2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s